Daca, din orice motiv, nu sunteti multumiti de produs, se poate returna in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care a fost livrat de catre curier, societatea noastra acceptand, in acest termen, returnarea oricarui produs nefolosit, atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur, pentru a identifica mai usor comanda dvs., dar nu este obligatoriu. La returnare puteti alege schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravaloarii produsului, tinand cont de faptul ca taxa de transport nu se returneaza. Costul de schimbare sau returnare al produsului va fi suportat de catre client. Cand se opteaza pentru returnarea unui produs, suma va fi returnata prin virament bancar in termen de 30 de zile calendaristice. Nu acceptam colete ramburs!

Atunci cand returnati produsul, acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi. Este necesar sa fie insotit de factura fiscala, eticheta initiala, intacta, in ambalajul original. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

Va rugam sa expediati coletul prin firma de curierat Fan Courier, la urmatoarea adresa: localitate Goruna, Str. Colonel Baicu Nicolae, Nr. 4, Jud. Prahova, telefon +40 750 450 033.

Nume complet
Adresa de e-mail
Nr. de telefon din comanda
Nr. facturii ce a insotit produsul
Denumirea produsului / Cod produs (optional)
Cantitatea ce doriti sa o returnati (optional)
Adresa livrarii produsului/produselor (optional)
Contul in care va fi transferata suma de bani (optional)
Banca asociata contului (optional)